BLI MED I SKORINGSKLUBBEN TIL DAMENE

Publisert 13.03.2024 av Geir Vindheim

Del via

Allereie lørdag 16 mars er det seriestart for A-lag dame i 3 Div Vestland mot Nymark. I 3 div Vestland er det 14 lag som då gjev totalt 26 kampar. Kampane blir spelt frå 16 mars og fram til siste helga i oktober. Håpar å sjå mange i Hafstadparken til sesongopning laurdag. STØTT DAMENE OG…

Foto:

Allereie lørdag 16 mars er det seriestart for A-lag dame i 3 Div Vestland mot Nymark. I 3 div Vestland er det 14 lag som då gjev totalt 26 kampar. Kampane blir spelt frå 16 mars og fram til siste helga i oktober. Håpar å sjå mange i Hafstadparken til sesongopning laurdag.

STØTT DAMENE OG BLI MED I SKORINGSKLUBBEN

Damene fortsette også i år med skoringsklubb. Du kan fram til 22 mars tippe antall mål i vårsesongens 13 kampar. Det koster kr 50 for å vere med i skoringsklubben, og ved endt vårsesong blir det sendt vipps krav ut frå antall mål skora. Her belønnast damene med kr 4 pr mål. 🙂

SJØLVSAGT BLIR DET PREMIE OGSÅ

Det trekkast 10 gåvekort på Sport 1, og i tillegg vinner den som tipper rett antall mål eit par Hoka Clifton joggesko frå Sport 1.

Innbetaling

Du kan vippse kr 50 pr andel du ynskje å kjøpe i skoringsklubben til 41530716 . Merk Vipps med navn, og antall mål du tipper. Ta kontakt med Atle Skrede om du har spørsmål til skoringsklubben.

BLI MED DA VEL – VI GLEDA OSS TIL SESONGSTART

Relatert