Sterk siger til Førde 3

Publisert 26.09.2023 av Geir Vindheim

Del via

Førde 3 tok måndag kveld turen til Årdal for å møte opprykksjagande Årdal 2. På forhånd sett på som ein meget vanskeleg kamp. Ingen ting å tape alt å vinne 😊 Strategien til Benny Rivedal før kampen var klar – Her skulle Førde være offensiv og spele angrepsfotball. Benny kunne etter kampen konstantere at dette…

Førde 3 tok måndag kveld turen til Årdal for å møte opprykksjagande Årdal 2. På forhånd sett på som ein meget vanskeleg kamp.

Ingen ting å tape alt å vinne 😊

Strategien til Benny Rivedal før kampen var klar – Her skulle Førde være offensiv og spele angrepsfotball. Benny kunne etter kampen konstantere at dette er spelemessig den beste kampen i år. Vi produserte fleire store sjanser og ein mengde med nesten sjanser. Sjølv om Årdal også hadde sine moglegheiter vinner vi fortent, men sigersmålet satt langt inne. I det 95 minutt ble vi tildelt straffe etter at Hallvard Sagevik ble felt etter en kontring – Straffen satte Elias Lekva kontant i mål på kampens siste spark.  Dermed enda kampen med 2-1 siger til Førde 3. Førde 3 sitt første mål blei skora av Linus Hagenes etter 31 minutt, mens Årdal utlikna etter 75 minutt. Årdal pådro seg også to raude kort i situasjonen rundt straffesparket i det 95 minutt.

Imponerande resultat av Førde 3 som stilte med følgande lag:

Nikolai Berqvam, Linus Hagenes, Markus Solnørdal, Henrik Strømmen, Oscar Sørheim, Elias Lekva, Tobias Vikøren, Hallvard Sagevik, Norfinn Tonning, Arne Olai Vallestad, Miguel Garfors, Matias Steen

Neste kamp til Førde 3 er borte mot Hafslo/Bjørn/Fanaråk søndag 1 oktober. Dette er nest siste kamp for sesongen før dei avslutter sesongen heime mot Kaupanger måndag 9 oktober kl 1900.

Relatert