STORMEN STOPPAR IKKJE DESSE

Publisert 09.02.2023 av Stig Roger Eide

Del via

Dettte er eit godt døme på kreativitet: Når stormen ular ute og snøen kjem inn over Hafstadparken på tvers, så legg damelaget treninga like godt til den nye Kletten-tunellen. Etter min månad med gode treningstilhøve og godt oppmøte, kan hovudtrenar for Førde il Fotball sit damelag, Johan Pettersen, fastslå at det var litt utfordringar torsdag…

Dettte er eit godt døme på kreativitet: Når stormen ular ute og snøen kjem inn over Hafstadparken på tvers, så legg damelaget treninga like godt til den nye Kletten-tunellen.

Etter min månad med gode treningstilhøve og godt oppmøte, kan hovudtrenar for Førde il Fotball sit damelag, Johan Pettersen, fastslå at det var litt utfordringar torsdag kveld.

Intervallar

-Ja, i dag hadde vi førebudd oss på å spele treningskamp mot gutelaget i Hafstadparken. Men vi forstod raskt at det var bortkasta energi. Så i staden vart det intervallar og teknisk løpstrening i Kletten-tunellen i staden. Ikkje vanskeleg så lenge både spelarane og trenarane i laget var positive til initiativet, fortel Pettersen etter økta i den nye tunellen.

Han konkluderer også med at det er både kjekt og motiverande å involvere seg i klubbens nye motto: Ein del av nok større.

Kamp til helga

No skal J19-laget spele vinterseriekamp i Skei storhall førstkomande søndag. Motstandar då er Stryn. Og det er planlagt ny treningskamp mot gutelaget i Hafstadparken neste torsdag.

-Vi tek dei utfordringane som kjem, og med all den positiviteten som er i gruppa så er dette berre ein fryd, seier hovudtrenaren.

Tekst: Stig Roger Eide

Relatert