VI ER SUVERENT BEST

Publisert 09.02.2023 av Stig Roger Eide

Del via

Dette bildet av glade Førde-spelarar kan stå som eit symbol på det som skjedde i helga. Då herja Førde-laga i kvalifiseringa til KM-innandørs, og heile 18 lag frå vår klubb er klare for finalehelga tidleg i mars. Innandørsfotball er svært populært, og etter helgas kvalifiseringsturneringar rundt omkring i fylket fekk totalt 104 lag av 176…

Dette bildet av glade Førde-spelarar kan stå som eit symbol på det som skjedde i helga. Då herja Førde-laga i kvalifiseringa til KM-innandørs, og heile 18 lag frå vår klubb er klare for finalehelga tidleg i mars.

Innandørsfotball er svært populært, og etter helgas kvalifiseringsturneringar rundt omkring i fylket fekk totalt 104 lag av 176 deltakar-lag klarsignal til finalehelga på Sandane. Og med tanke på at nesten 20 prosent av desse laga kjem frå Førde, må vi trygt kunne seie at vi er suverene.

Og hadde vi stilt med lag i G19-klassa, så hadde vi mest sannsynleg fått med enda fleire lag. Men desse juniorane har andre og viktigare oppgåver føre seg, og har ikkje prioritert futsal-sesongen denne sesongen.

Dette er laga til Førde som skal delta på finalehelga i Trivselshallen på Sandane 4. og 5. mars:

Jenter 13 år: 2 lag

Gutar 13 år: 2 lag

Jenter 14 år: 1 lag

Gutar 14 år: 2 lag

Jenter 15 år: 2 lag

Gutar 15 år: 2 lag

Jenter 16 år: 2 lag

Gutar 16 år: 3 lag

Jenter 19 år: 2 lag

Klubben gratulerer med strålande innsats og flott oppførsel i kvalifiseringsturneringane. Lukke til når finalekampane tek til.

Tekst og foto: Stig Roger Eide

Relatert