KONGLERIKETURNERING I FØRDE

Publisert 27.08.2022 av Geir Vindheim

Del via

Søndag 28 august blir årets tredje kongleriketurnering arrangert i Førde. Her skal born i alderen 6-9 år frå klubbane Førde, Eikefjord, Florø, Jølster, og Tambarskjelvar møtast til kampar i Hafstadparken mellom kl 10-16. Miniputtar på lag med miljøet Årets miniputturneringar har eigne tema. Turneringa i Førde har eit ekstra fokus på mijø. Under turneringa vil…

Søndag 28 august blir årets tredje kongleriketurnering arrangert i Førde. Her skal born i alderen 6-9 år frå klubbane Førde, Eikefjord, Florø, Jølster, og Tambarskjelvar møtast til kampar i Hafstadparken mellom kl 10-16.

Miniputtar på lag med miljøet

Årets miniputturneringar har eigne tema. Turneringa i Førde har eit ekstra fokus på mijø. Under turneringa vil det være satt ut godt merka avfallsdunker som er til både avfall og flaskepant. Bruk disse og ta ansvar for å rydde opp under turneringa.

La bilen stå

Vi oppfordrer alle våre lag til å sykle eller gå til turneringa. La bilen stå om du har mulighet til det 🙂

Gjenbruk av utstyr

Har du fotballutstyr som er for lite til ditt barn? Vi vil ha gjennbrukstasjon for brukt utstyr som du kan levere inn utstyr til , og kanskje finne noke nytt til ditt born.

Vi ynskje alle lykke til med kongleriketurneringa.

Relatert