OVERRASKA DEI UNGE MED STOR SJEKK

Publisert 14.08.2022 av Stig Roger Eide

Del via

På laurdag inviterte generalsponsor for Førde-fotball, Sparebanken Sogn og Fjordane, både spelarar, leiarar og trenarar til pizza og brus i banken sine lokale. Og dessutan fekk klubben 200 000 kroner i gåve. Det var banksjef for privatmarknaden i Sunnfjord, Lars Solnørdal, som overraska forsamlinga med å dele ut sjekken til dagleg leiar Per Øyvind Storevik. -Først…

På laurdag inviterte generalsponsor for Førde-fotball, Sparebanken Sogn og Fjordane, både spelarar, leiarar og trenarar til pizza og brus i banken sine lokale. Og dessutan fekk klubben 200 000 kroner i gåve.

Det var banksjef for privatmarknaden i Sunnfjord, Lars Solnørdal, som overraska forsamlinga med å dele ut sjekken til dagleg leiar Per Øyvind Storevik.

-Først og fremst er banken som generalsponsor opptatt av å verdsette den jobben som blir gjort rundt aldersbestemt fotball i klubben, og spesielt under Norway Cup. Vi inviterte derfor alle dei ni laga frå klubben til denne samlinga og det var over 100 spelarar med på samlinga i banken, fortel Solnørdal og er oppteken av banken verdsetter den jobben som er gjort.

Stor sjekk

-Vi i banken har med glede registrert den sportslege suksessen i årets Norway Cup, men vel så viktig er dei haldningane og oppførselen som spelarane og leiarane har. Både på og utanfor bana, seier Solnørdal og kunne overreke Per Øyvind Storevik ein sjekk på heile 200 000 kroner i samband med markeringa i banken.

Til breiddearbeid

-Desse 200 000 kronene skal gå til klubbens breiddesatsing, og skal nyttast til Norway Cup eller eventuelle andre turneringar som klubben vil prioritere. Det er viktig at vi heiar på kvarandre, og er synlege for kvarandre. Vi skal bygge klubb- og lagskultur, og har eit godt fundament å bygge på. Eg var sjølv til stades på Ekebergsletta og det gjorde meg stolt å komme frå Førde. Klubben vart vist fram på ein veldig positiv måte, og slik håpar vi at det skal vere i framtida også, seier Lars Solnørdal.

Etter samlinga i banken marsjerte spelarar, leiarar og trenarar opp til Førde stadion, og vart også presentert i pausen mellom Førde og Lillehammer.

Tekst: Stig Roger Eide

Relatert