GRATULERER MED ANDRE PLASS NORWAY CUP 2022

Publisert 06.08.2022 av Geir Vindheim

Del via

Det blei tap 4-2 for Førde mot Åsane i G15 finalen lørdag. Dette er spelarane: Bak fra venstre: Daniel Gjelsvik, Håvard Vik Søvde, Sondre Løland, Ruben Jordanger, Matias Sæterdal Steen, Aron Zerai Okbandrias, Elias Myrland, Liam Undeland, Vegard Otterlei Fløholm, Kay Lorgen og Ole Bjørn Otternes, Rad 2 fra venstre: Lars Ove Nistad, Emil Frøysland,…

Det blei tap 4-2 for Førde mot Åsane i G15 finalen lørdag. Dette er spelarane: Bak fra venstre: Daniel Gjelsvik, Håvard Vik Søvde, Sondre Løland, Ruben Jordanger, Matias Sæterdal Steen, Aron Zerai Okbandrias, Elias Myrland, Liam Undeland, Vegard Otterlei Fløholm, Kay Lorgen og Ole Bjørn Otternes, Rad 2 fra venstre: Lars Ove Nistad, Emil Frøysland, Thomas Sunde, Teodor Levik Aamot, Kasper Haaland Furelid, Vegard Lorgen, Noah Øren Otternes, Marius Øksenberg, Sander Lekva, Kariann Husevåg Løland, Framme: Elias Grimeland (kaptein). Steffen Vårdal Helle mangler på bilde pga sjukdom i finalekampen.. Vi kjem tilbake med meir frå finalen seinare i dag.

Relatert