Påmelding for fotball 2024 for 2018 kullet

Publisert 08.03.2024 av Geir Vindheim

Del via

No nærmar det seg oppstart for 2018 kullet. Klubben har sendt ut informasjon til barnehagane i Førde, og vi startar med å ta påmeldingar. Det blir oppstart medio april i Hafstadparken. Håpar å sjå mange av Dykk i 2024. Det er satt ein påmeldingsfrist 1 april, men det er fullt mogleg å bli med seinare.…

Foto:

No nærmar det seg oppstart for 2018 kullet. Klubben har sendt ut informasjon til barnehagane i Førde, og vi startar med å ta påmeldingar. Det blir oppstart medio april i Hafstadparken. Håpar å sjå mange av Dykk i 2024. Det er satt ein påmeldingsfrist 1 april, men det er fullt mogleg å bli med seinare. Då tar dåke kontakt via e-post barnefotball@forde-fotball.no. Vi kjem tilbake med nøyaktig tid for oppstartsdato etter påske. Påmeldingslink ligger her:

https://forms.gle/Q3S8Yya87tXCjCEHA

-Frivillege

Vi treng foresatte som ynskje å bidra som trenare, så når de melder på bornet håpar vi fleire av Dykk også set eit kryss for kan bidra som trenar. Klubben sørger for nødvendig kursing for å kunne gjennomføre rolla som trenar i barnefotballen.

-Trening og Cup

I tillegg til trening 1 gang pr veke blir det tilbod om delta på cup. Det vil være fire kongleriketurneringar + vår eigen OPUS Cup som blir holdt 26 mai.

Relatert