TAKK SELJE OG SOGNDAL ❤️CUP ER KJEKT

Publisert 30.06.2023 av Geir Vindheim

Del via

-Selje Cup og Lerum Cup har skapt fotballminner for livet. I løpet av to helger i juni har Selje Cup og Lerum Cup vært arena for mange av våre lag. Begge turneringane hadde i år verkeleg været med seg, og rammene for begge turneringane vart heilt perfekt. -Selje Cup var først ut helga 9-11 juni.…

-Selje Cup og Lerum Cup har skapt fotballminner for livet.

I løpet av to helger i juni har Selje Cup og Lerum Cup vært arena for mange av våre lag. Begge turneringane hadde i år verkeleg været med seg, og rammene for begge turneringane vart heilt perfekt.

-Selje Cup var først ut helga 9-11 juni. Her deltok J11 og J13 med fleire lag i magiske rammer i nydelege Selje. Laga fekk oppleve ein godt tilrettelagt cup, og eit godt samhald mellom dyktige trenare, foreldre og spelare. Dette var for noken første store cup, og dette vil alle oppleve meir av.

-Lerum Cup vart arrangert frå 23 til 25 juni. Førde stilte med mange lag i Lerum Cup, og på same måte som Selje Cup var rammene heilt perfekt. Sportsleg fekk laga møte lag frå Møre og Hordaland som vi ikkje møter til vanleg. Sosialt vart det nye kjennskapt på tvers og våre eigne skulekretsar, og med andre lag. Ja litt flørting var det nok også tid til 🙂 Styrka samhald innand i eigne lag vart det også som ein tar med seg resten av sesongen. 🙂

Turneringar som Selje Cup og Lerum Cup er viktige for mange. Godt samhald og miljø er nødvendig for å prestere. Derfor er det som har blitt skapt på Selje Cup og Lerum Cup viktig for fortsettelsen til alle våre utøvare. Det er også på sin plass å takke alle våre dyktige trenare/lagledere som legg så godt til rette for alle på disse turnerinane. ❤️

Her er nokre bileter frå to fantastiske helger.

Relatert