DISSE ER HISTORISKE

Publisert 05.08.2022 av Geir Vindheim

Del via

Tidenes første Norway Cup vinner frå Førde IL Fotball er no eit faktum. Førde sitt G15/16 lag har imponert gjennom heile turneringa, og dei stoppa ikkje før Trosvik frå Fredrikstad var slått 3-0 i finalen. Førde hadde full kontroll i finalen, og leia 2-0 til pause etter mål av Håvard Sunde Sandal og Andreas Hvidsten.…

Tidenes første Norway Cup vinner frå Førde IL Fotball er no eit faktum. Førde sitt G15/16 lag har imponert gjennom heile turneringa, og dei stoppa ikkje før Trosvik frå Fredrikstad var slått 3-0 i finalen. Førde hadde full kontroll i finalen, og leia 2-0 til pause etter mål av Håvard Sunde Sandal og Andreas Hvidsten. Litt ut i andre omgang satte Olai Farsund inn 3-0 som holdt ut kampen og dermed Norway Cup vinnar 2022.

Imponerande rekke

Gutane har verkeleg imponert. I innleiande puljespel vant dei alle tre kampar med målforskjell 29-3. Dei fortsatt med rekka 7-2, 5-1, 11-2, 4-0 og 3-0. Samla sett fekk dei ein målskilnad på 59-6. Då kan vi vel trygt seie at det var ein fortent vinnar av G15/16 7’er klassen i Norway Cup.

Finalens beste spelar

I finalen var det kåring av finalens beste spelar. Denne prisen gjekk til våre eigen Håvard Sunde Sandal. Gratulerer til Håvard.

Disse har vært med på den historiske triumfen:

Bak frå venstre: Arne Olai Vallestad, Sander Lekva, Andreas Hvidsten, Olai Farsund, Oscar Sørheim , Sander Vallestad, Jonas Nistad, Lars Ove Nistad, Jan N. Hvidsten. Framme frå venstre: Sigmund Høyvik, Atle Kapstad, Håvard Sunde Sandal, Eivind Andersen Hågvar.

GRATULERER SOM NORWAY CUP VINNARE 2022

Relatert