Vikøren hattrick då Førde 2 senka Studentspretten

Publisert 08.10.2022 av Geir Vindheim

Del via

Tobias By Vikøren var i skoringshumør laurdag når Studentspretten var på besøk i kretsligaen. Ekte hattrick Tobias By Vikøren brukte kun 32 minutt på å senke Studentspretten. Allereie etter 3 minutt satt nr 1 bak spretten keeper. Vikøren vart spelt flott gjennom av Simon Dobbe Personbråten, og satte den sikkert bak spretten keeper. No var…

Tobias By Vikøren var i skoringshumør laurdag når Studentspretten var på besøk i kretsligaen.

Ekte hattrick

Tobias By Vikøren brukte kun 32 minutt på å senke Studentspretten. Allereie etter 3 minutt satt nr 1 bak spretten keeper. Vikøren vart spelt flott gjennom av Simon Dobbe Personbråten, og satte den sikkert bak spretten keeper. No var Vikøren verkeleg i støtet og 2-0 var ein fantastisk solo prestasjon der han henter ballen på midtbana, og spring frå alt og alle før han dundrer ballen i mål. – Dagens mål. Hattricket blei fullbyrdet 5 minutt seinare på eit flott angrep der Hallvard Sagevik slår eit perfekt innlegg til Vikøren som stuper fram og header inn 3-0.

Fullt fortjent

Førde vinner ein fullt fortent 3-0 siger. Førde 2 var sikra plassen i kretsligaen allereie før dagens kamp, men viser at dei har tenkt å gjere jobben heilt inn. Med dagens tap er Studentspretten brått i nedrykkskampen før siste kamp. Her blir det no ein kamp mellom Spretten, Vik, Bremanger og Jølster om å unngå sisteplassen. Førde 2 spelar årets siste kamp neste lørdag borte mot Fjøra.

Tekst og foto: Geir Vindheim

Relatert