INGEN KUNNE STOPPE INGA

Publisert 14.06.2022 av Lene Ellingsund

Del via

35 års jubilanten: Odd Arild og resten av gjengen på Opus har fått ein knallstart på jubileumsåret. Dei er no 18 tilsette, men som vanleg i større bedrifter er det ikkje så lett å samle alle

Ingen kunne stoppe Inga

Inga Hoff laga hattrick med tre flotte mål då Førde slo Eid heile 6-1 måndag kveld.
 
Den 18 år gamle Inga Hoff scora halvparten av måla til Førde då dei slo Eid 6-1 i 3.divisjonsoppgjeret. Dessutan skapte ho et utal av målsjansar, og brente også eit straffespark tidleg i 1. omgang. Så dette var kampen der Inga Hoff var den store skilnaden på desse laga, og ho sjølvsagt vart kåra til beste Førde-spelar.
 
Mot eit mål
Førde-jentene tok kommandoen frå start, og etter to kjappe scoringar før kvarteret var spelt, vart oppgjeret i Hafstadparken i røynda spel mot Eid sitt mål. I den andre omgangen var dominansen så stor at bortelaget knapt nok var over på Førde-forsvaret sin banehalvdel, og sluttresulatet kunne ha vore langt større enn 6-1.
 
Førde fotball il og Førdepatrioten
 
To igjen
Med denne sigeren ser det ut til at Førde har trygga 2. plassen etter vårsesongen, og dermed er eitt av dei fire beste laga som går vidare til den tøffaste pulja til hausten. Men før ferien skal dei spele to kampar til, høvesvis mot Måløy førstkomande søndag på heimebane og deretter avslutte vårsesongen med bortekamp mot serieleiaren Sandane fredag 24. juni.
 
KAMPFAKTA
Førde-Eid 6-1 (3-0)
3. divisjon, kvinner
Hafstadparken, 100 tilskodarar
 
Mål:
1-0 14 min Thea Holsen
2-0 15 min Inga Hoff
3-0 36 min Inga Hoff
4-0 69 min Sigrid Welle
5-0 73 min Inga Hoff
6-0 82 min Sofia Hagen Paulen
6-1 90 min Mathea Myrold Haavik
Dommar: Ragnar Åmot, Jølster
Førde sitt lag: Ingrid Søgnen, Sofie Honningsvåg Aarnes, Linnea Levik Aamodt, Una Claussen Thingnes, Agathe Abrahamsen Slettehaug, Viktoria Zablotna, Eline Botnen, Thea Lovise Holsen, Anne Gyldenskog Kilnes, Frida Kusslid Skilbrei, Nora Flatjord Gjelsvik, Inga Hoff, Synne Bell Folland, Sofia Hagen Paulen, Bea Marie Sundsøy Hallstensen, Andrea Myren Ynnesdal, Sigrid Welle. 
 
Tekst og foto: Stig Roger Eide

Relatert